leven

Jouw keuze

We wonen en leven allemaal het liefste op onze eigen manier. Zo hebben we allen onze eigen focus, behoeften en budget. Bij ‘t Groenehof staan we alvast garant voor een kwalitatieve basis. Zo wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De vloerverwarming zorgt hier voor een aangenaam bijkomend comfort. De keuken, badkamer en vloerafwerking kunnen binnen de vooropgestelde budgetten naar eigen smaak uitgewerkt worden, dit onder begeleiding van onze professionele partners.

 

Een waaier aan uitgewerkte optiepakketten laten vervolgens toe om van je eigen huis een échte thuis te maken. Een woning die volledig aan jouw wensen en behoeften voldoet.

Kies zelf net die extra’s waar jij nood aan hebt!

optiepakketten

Geef jouw woning de upgrade die je wenst

Duurzaam leven

Staat duurzaamheid voor jou centraal en wil je optimaal de voordelen van duurzame energie benutten?

 

Wij bieden de optie om door extra zonnepanelen het E-peil op te trekken naar E20. Ook een omvormer met batterij is snel toegevoegd aan dit pakket. Rijd je binnenkort elektrisch? Wij voorzien je van de nodige voeding voor een laadpunt.

Buiten leven

Geen groene vingers of kan je niet wachten om ten volle van jouw nieuwe tuin te genieten?  Wij werken jouw terras, oprit of tuin volledig kant-en-klaar voor jou af.

 

Het enige wat jij nog moet doen? Sit back and relax!

 

Contacteer ons voor meer info en ontdek alle mogelijkheden.

Samen leven

Extra slaapkamers, een thuiskantoor, hobbyruimte of misschien wel een tv-kamer voor de kids? Je zegt het maar. De zolderruimtes van de woningen met een hellend dak richten wij voor jou volledig in.

 

Eén grote open ruimte, een master bedroom met badkamer of liever twee extra slaapkamers. Wat je ook kiest. Wij zorgen er voor.

troeven

Ideaal voor nieuwe samengestelde gezinnen die op zoek zijn naar extra ruimte.

Op maat van jonge gezinnen die hun budget in de hand willen houden en eigen prioriteiten stellen.

Perfect voor de leek in het bouwproces die volledig ontzorgd wil worden en een perfect afgewerkte en instapklare woning wenst.

Geen verrassingen. De uitgewerkte optiepakketten maken “maatwerk” mogelijk tegen vast prijzen.

TROEVEN