veel te beleven

Mechelen, hippe stad op fietsafstand

Op amper 15 minuten trappen sta je in het centrum van deze bruisende stad die altijd leeft en zich steeds verder ontwikkelt tot trekpleister voor jonge gezinnen. Trendy shops, leuke restaurants en heel wat events maken van deze stad een rasechte hotspot.

 

Ook voor ontspanning in het groen ben je hier aan het juiste adres want op 10 minuten fietsen sta je in het prachtige Tivolipark of natuurreservaat Roosendael, om nog maar te zwijgen over de talrijke fietsdijken in de buurt.

 

Maar niet alleen Mechelen is makkelijk bereikbaar, in geen tijd zit je op de belangrijkste verbindingswegen richting Antwerpen, Brussel en Lier.

15 min

fietsen

van Mechelen
centrum

5 min

tot de verbinding

met R6

(via Lierseweg)

6 min

fietsen

naar het station

Sint-Katelijne-Waver

11 min

fietsen

naar het

Tivolipark

3 min

wandelen

naar gemeentelijke

basisschool

3 min

wandelen

van dorpskern

 

Sint-Katelijne-Waver, rustig en charmant wonen

Mechelen mag dan vlakbij liggen, je geniet in ’t Groenehof wel van de rust en charmante eenvoud van het mooie en groene Sint-Katelijne-Waver. Een gemeente waar nog een echt dorpsgevoel heerst en het heerlijk thuiskomen is. Zo geniet je optimaal van de rust, terwijl je toch een ruim aanbod aan winkels, scholen en sportfaciliteiten bij de deur hebt. Met een Mobiscore van 8.5 scheert Sint-Katelijne-Waver dan ook hoge toppen.

 

De onmiddellijke nabijheid van het mooie Sint-Michielspark met bijbehorend kasteel dat intussen erkend werd als beschermd dorpsgezicht maakt deze locatie helemaal af.

woonerf

’t Groenehof, genieten van een warm wijkgevoel

Via een onderdoorrit in de Groenstraat bereik je jouw nieuwe thuis. Het rustige en groene binnengebied, ontsloten door twee knusse pleintjes, zorgt voor een buurtgevoel waar kinderen nog zorgeloos op straat kunnen spelen.

 

Beter kan je het niet treffen.