wonen

Een uitgebreide waaier aan mogelijkheden

De open- en halfopen bebouwingen worden afwisselend gecombineerd met een carport, garage of staanplaats onder gedeeltelijke nis.

Wist je trouwens al dat alle woningen over drie ruime slaapkamers beschikken? Daarbij zorgt de mix van platte en hellende daken met inrichtbare zolders, een lichtrijk interieur en een hedendaagse architectuur voor een mooi aanbod.

Neem een kijkje en ontdek ‘t Groenehof.

Open bebouwing

plat dak met carpot

Uitverkocht

Halfopen bebouwing

plat dak en carport
of staanplaats

Uitverkocht

Halfopen bebouwing

hellend dak met zolder
en carport of staanplaats

Uitverkocht

Gesloten bebouwing

plat dak met garage

Uitverkocht

planindeling

Lichte open leefruimte als hart van de woning

Iedere woning werd ontworpen met veel aandacht voor natuurlijke lichtinval en beschikt over een open leefgedeelte verbonden met de tuin. De connectie tussen keuken, eetruimte en zitruimte gebeurt in de verschillende woningen op twee verschillende manieren. Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de indeling en mate van openheid die het beste bij je past.
Open Plan

Open plan

De relatie tussen koken, eten en zitten is het sterkst in de woningen met een volledige open plan of L-vormig plan. Een overvloed aan licht en ruimte primeert.

Geschakelde ruimte

Het plaatsen van de trap centraal in de ruimte zorgt voor een breekpunt dat instant de aandacht trekt. Hier wordt de gelijkvloerse ruimte op een natuurlijke manier opgedeeld in twee verschillende zones. Verdeeld een toch verbonden.
Licht en ruimte

architectuur

Hedendaagse architectuur met telkens een unieke toets

Gemoedelijk, charmant en hedendaags, dat is wat de woningen van ’t Groenehof uitstralen. Gevels opgetrokken uit genuanceerde rode baksteen, donker voegwerk en strakke zwarte/anctraciete accenten typeren het project. Zo wordt de inkom aan de buitenzijde telkens extra in de verf gezet met verticaal, geprofileerd plaatmateriaal in donkere kleuren. Voeg daar een lichtrijke, glazen deur aan toe en je krijgt ook binnen een prachtige inkomhal.

 

In ‘t Groenehof is iedere woning door zijn gevelwerking uniek. De raamkaders, die af en toe uit het gevelvlak springen geven een speels karakter aan de wijk. Daarbovenop geeft het gevelmetselwerk in wildverband de woningen een eigentijdse look. Zo ontstaat er een mooi geheel aan woningen met telkens een eigen identiteit.